sobota 19. května 2012

Moje oblíbená hra

Ahoj, píšu o hře která mne moc baví a kterou aktuálně hraji...
....a to je Crysis [Krájsis].

Děj :
Tato hra se odehrává v roce 2020, jste voják vysazený na ostrově s úkolem zničit teroristické základny.
Nejste však ledajaký voják máte na sobě Nanooblek a jste členem elitní jednotky. Svím způsobem se probíjíte džunglí a zabíjíte nepřátele. V příběhu se dostanete na vykopávky nepřítele tam se dozvíte že na zemi byli dávno a dávno přistáli mimoženšťané a teroristé ve snaze vítězství se začnou hrabat v jednom z těch co našli v zemi měl kolem sebe vrstvu ledu tu narušili a tím v mimozemšťanovi spustil navigační systém pro jeho ''kamarády''. Na konec se probíjíte džunglí zabíjíte nepřátele a dáváte si bacha na mimoženšťany a dáváte si na ně bacha pro to, že mají ničivou sílu. Dopadne to tak, že vlezete do mateřské lodi mimoženšťanů a tím to končí.

Nanooblek který máte na sobě má různé ''aplikace'' a to je zneviditělnění-dokáže zneviditelnit postavu na dobu od povídající energii Nanoobleku, pak tu je ''síla''-poskytuje obrovskou sílu postava může skákat do velké výšky může odhazovat lidi, věci atd., ještě tu je rychlost ta poskytuje neuvěřitelnou rychlost a ještě tu máme tkz. war mode-Nanooblek se zpevní tak, až se  něj  náboje rozbijí  (do slova).

Crysis je vynikající střílečka se skvělou grafikou (tedy na rok 2007). Také je Crysis2 a tento rok bude i Crysis3. Všechno je to pokračování Crysisu.

Doporučuji zkušenějším hráčům, ale je to na vás. Je to klasika EA dá se hrát i jako multiplayer.

-tady jsou obrázky hráče i mimoženšťanů

-to to je hráč (tedy vy)

-to to je jeden z mimozenšťanů

-doufám že se líbilo :)

4 komentáře:

  1. Asi pěkný masakr doufám, že takhle v roce 2020 nedopadneme (neviditelný oblek se už vyvýjí). Slušný obrázky.

    OdpovědětVymazat
  2. No něco na Haniččin způsb:), není ti podobné STAR WARS??
    Verča

    OdpovědětVymazat
  3. Dane Dane asi si jí koupím a začnu hrát :D

    OdpovědětVymazat